Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa garázskapu képes leírás - Garázskapu.tlap.hu
részletek »

Fa garázskapu - Garázskapu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Fa garázskapu
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ab-art lakossági és ipari kapu a tervezéstől a kivitelezésig

Ab-art lakossági és ipari kapu a tervezéstől a kivitelezésig

Automata és manuális kapu profiktól gyorsan, precízen jótállással. Az Ab-Art kaputechnika fő tevékenysége a gyorskapu, a redőnykapu, az ipari kapu, a sorompó, a garázskapu és a kapunyitó termékek forgalmazása, beépítése és karbantartása. A színvonalasés kimagasló kaputechnikai megoldások könnyeddé teszik a gyalogos, illetve a gépjárműforgalom szervezését és szabályozását. Társaságunk képes az összes kívánalmat kielégíteni ezen a téren, illetve nagyszámú referenciával rendelkezik az egyszerű családi megoldásoktól a bonyolult vállalati rendszerekig.

Euroholz

Euroholz

A Magyarországon gyártott Euroholz fa garázskapu a fát és a természetet kedvelő építkezők garázskapuja. Az Euroholz fa garázskapu elegáns megjelenése és utánozhatatlan szépsége a gondos tervezés, a precíz megmunkálás és a tökéletes felületvédelem eredménye. AzEuroholz fa garázskapu a természettel harmonikus egységgé varázsolja otthonát magával anyagával és meleg színeivel.

Fa garázskapu

Fa garázskapu

A Magyarországon gyártott Euroholz fa garázskapu a fát és a természetet kedvelő építkezők garázskapuja. Az Euroholz fa garázskapu elegáns megjelenése és utánozhatatlan szépsége a gondos tervezés, a precíz megmunkálás és a tökéletes felületvédelem eredménye. Az Euroholz fa garázskapu a természettel harmonikus egységgé varázsolja otthonát magával anyagával és meleg színeivel.

Házi készítésű

Házi készítésű

Nagyon sok kertes házban láttam már garázst aminek nem volt ajtaja, pedig a garázskapu házilag is megoldható. Könnyedén el lehet készíteni házilag egy garázst különösen fából, de a garázskapu házilag az olykor-olykor nem jön össze. Ugyanis kétségtelen hogy a garázskapu házilag a garázs legnagyobb tudást igénylő eleme. Azért mégsem olyan nagy ördöngösség, ahogyan én megoldottam saját garázskapumat házilag, úgy ez másnak is bizonyára sikerülhet. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a saját garázskapum házilagos elkészítésének a leírásával.

Hörmann fa garázskapu

Hörmann fa garázskapu

Napjainkban újra reneszánszát éli a fa. A természettel és az épületben lévő egyéb fa nyílászáróval tökéletesen harmonizáló Hörmann tömörfa lamellákból készült szekcionált garázskapu, valóban exkluzív külsőt kölcsönöz otthonának. A természetesség választásával azonban nem kell lemondania a csúcstechnikáról. A Hörmann garázskapuk az évtizedek során szerzett tapasztalatok és rengeteg fejlesztés eredménye. A kapuk a legjobb minőségű Északi luc és Hemlock fenyőből készülnek. A Hörmann tömörfa szekcionált garázskapuk mechanikája és vasalat rendszere kényelmet és biztos működést nyújtanak hosszú éveken át. A valódi fa elegáns megjelenésével az élő természetet viszi otthonába.

Lummer Róbert

Lummer Róbert

Fa garázskapu, fa kertkapu, fa kerítés gyártás, készítés: Megoldásaink spektruma széles: egyszeru léckerítés, faragott fa kertkapu, tömör fa garázskapu? Képzelje el, mi megvalósítjuk. Határidore, magas minoségben idot állóan, rendelje meg kerítését, garázskapuját, fa kertkapuját Lummer Róbert mestertol Kérje ajánlatunkat itt!

Raynor fa lamellás garázskapuk

Raynor fa lamellás garázskapuk

Az American Rivers kollekcióban különleges kivitelű szekcionált kapuk találhatók, amelyeknek a szekciói egytől-egyig fából készülnek. A fa lamellák külső és belső rétege között 35mm vastag hőszigetelés található. A szekciók 70mm vastagok, a vasalat erősített, ezáltal nagyon szilárd és megbízható kapu. A kapuk megjelenésükben eltérőek és a számtalan választható opcióval egészíthetők ki, tehetők szinte egyedivé.

További képek - Civic tömör fa kapu

További képek - Civic tömör fa kapu

Tömör fából készült szekcionált kapu mikrobordás kivitelben.A panelek 45mm vastag, tömör Okume fából készülnek, alapáron felületkezelés nélkül. A panelek magassága a nyílásmagasságtól függően azonos méretűek. Lakossági, vagy kisebb társasházi igénybevételre ajánlott. Hétféle vasalattal rendelhető, torziórugós kiegyensúlyozással, alapáron minimum 15.000 nyitásra méretezett torziós rugóval, alul, felül és oldalt EPDM gumitömítéssel. CE minősítéssel rendelkezik, az európai uniós követelményeknek megfelelően alapáron rugótörés-, ujjbecsípődés- és oldalirányú benyúlás elleni védelemmel. Rendelhető minimális méret: 2000*1800mm Rendelhető maximális méret: 5000*3000mm Személybejáróval is rendelhető maximum 3500mm szélességig. A személybejáró szélessége 800mm.

Tuti menü