Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók képes leírás: Hörmann - Olymps [2. oldal]
részletek »

Forgalmazók: Hörmann - Olymps [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 44 db
Hörmann garázskapu Tatabányán és Tatán

Hörmann garázskapu Tatabányán és Tatán

Garázskapu vagy nyílászáró amit keres ? Ön milyen szempontok szerint választ ? Elég, ha megbízhatóan működnek az ajtók, ablakok ? -Ön szereti, ha minden úgy van ahogyan a nagykönyvben meg van írva? Ezért akár a garázskapuja kiválasztásánál is fontos szempont, hogy minden szabványnak megfeleljen? -A helykihasználás, a hasznos terek védelme is szempont? -Adott kategóriában a legkedvezőbb ár-értékarányt keresi? -Az épülethez illő, egymással anyagban, színben, formavilágban harmonizáló ajtókat, ablakokat, kaput, garázskaput, kertkaput, napellenzőt szeretne? -A családja és saját egészségét tartja a legfontosabbnak, ezért fontos, hogy a ház kapui, nyílászárói a lehető legjobbak legyenek életbiztonsági szempontból is? -Minden tekintetben, így kertkapu vagy garázskapu vonatkozásában is a legnagyobb márkák az Önnek legjobban megfelelőek? Ha Önnek minden szempont fontos, keresse fel a Konrád Nyílászáró Kft bemutatótermeit !

Hörmann garázskapuk

Hörmann garázskapuk

Személyre szabott garázskapu és kapunyitó megoldások. Az otthona fantasztikus! A garázs- és utcakapura is büszke? Garázskapu, kapunyitó és garázsnyitó megoldások már az egész ország területén! Professzionális Hörmann garázskapuk az ország legelkötelezettebb szakembereitől. Segítsük Önnek kiválasztani a megfelelő garázskaput, kapunyitót és utcakaput.

Ipari kapu nagy színválasztékban

Ipari kapu nagy színválasztékban

Szekcionált kapu vagy ipari gyorskapu? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. A szekcionált kapuk ugyan lassabban nyílnak, viszont vagyonvédelmi szempontból biztonságosabbak. Egy gyorskapu azonban gyakori nyitás és zárás mellett is megakadályozza, hogy meleg vagy hideg levegő, illetve por áramoljon a lezárt térbe. Európa legnagyobb gyártójának termékeit forgalmazzuk, ami garancia a megbízhatóságra. Egy DITEC gyorskapu erős ponyvája ellenáll a nagy szélterhelésnek, akár 120 km/h-s széllökések sem tesznek kárt benne.

Kapos Kapu

Kapos Kapu

Cégünk csak olyan magas minőségű garázskapukkal foglalkozik, ahol a javítási ráta elenyésző. Ez mindkét félnek jobb megoldás, jobb Önnek is, nekünk is. Ezért csak Hörmann garázskapukkal foglalkozunk! Az építőipari piacon a garázskapuk és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érte el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát. Így garantáljuk Önnek a megbízhatóságot, ami úgy könnyíti meg a napjait a használat során, hogy azt szinte észre sem veszi!

Kapu-Centrum

Kapu-Centrum

Otthona kényelméért dolgozunk, ezért alapelvünk és legfontosabb szempont a számunkra, hogy kizárólag olyan megbízhatóan működő, kiváló minőségű berendezést forgalmazzon cégünk, amellyel hosszú távon elégedettek lesznek ügyfeleink.

Kapu-Roll Tech

Kapu-Roll Tech

A DoorHan szekcionált kapui kiváló biztonsági és szigetelő jellemzőkkel rendelkeznek, ugyanakkor nagyon esztétikus látványelemei is egyben a háznak. A szekcionált garázskapuk működése finom és halk, emellett semmi helyet nem igényelnek a garázs előtt nyitáskor. Garázskapuink 6 méteres maximális szélességgel, és 4,5 méteres maximális magassággal rendelhetők. A kapuk egy falra szerelt, cinkkel bevont acél keretrendszerben futnak. Motorral vagy kézi retesszel szerelve maximális biztonságot nyújtanak a nem kívánt behatolókkal szemben.

Kapuprofi

Kapuprofi

Aligha létezik még egy olyan kapu, amely nagyobb típusválasztékot kínál Önnek, mint a Hörmann garázskapu. A tiszta vonalaknak köszönhetően a megjelenése jól illik a modern építészeti stílushoz, és a klasszikushoz egyaránt. Kívánság szerinti színnel és felülettel hatásosan kihangsúlyozhatja a ház összképét. Profi kínálat a kapuPROFI-tól.

Kaputechnika telepítése - Fehér Kaputechnika

Kaputechnika telepítése - Fehér Kaputechnika

Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

Kat-Vill

Kat-Vill

Billenő garázskapu és szekcionált garázskapu széles választékai találhatók kínálatunkban. Mindkét típusú garázskapu ajánlott új építkezőknek illetve felújítóknak. A lakossági garázskapu mellett, forgalmazunk ipari kapukat is. A billenő garázskapu a minőség és esztétikus megjelenés megtestesítője, míg a szekcionált garázskapu a legjobb minőségű anyagból, kiváló megmunkálással készülnek, és maximális kezelési kényelmet és funkcióbiztonságot nyújtanak.

Hirdetés
Kerwin Garázskapu ? (garázskapu alternatívák)

Kerwin Garázskapu ? (garázskapu alternatívák)

Garázskapu alternatívák építkezőknek, felújítóknak. NORMSTAHL Svéd prémium, és DITEC Olasz minőségi hőszigetelt szekcionált automata garázskapu forgalmazás, beépítés, szakszerviz. NORMSTAHL Svéd prémium garázskapu típusválaszték passzív házakhoz (K=1.00-1.20 W/m2K beépített garázskapu esetén!). Oldalra nyíló szekcionált garázskapu információk. Az oldal speciálisan garázskapu típusokat mutat be más-más műszaki tartalommal. Segítve ezzel a választást azon ügyfeleink számára, akik felújítani, vagy kényelemesebbé szeretnék tenni otthonukat.

Leho & Leho

Leho & Leho

A Thermoline ipari szekciós kapuk 40mm vastag poliuretán szigetelésű, acél héjú panelokkal készülnek. A vevők igényeinek megfelelően a kapukat különféle vasalat típussal, számos ablaktípussal, egyéni igényekhez igazodó kialakításban tudjuk szállítani, de kapukhoz a kiegészítők széles skálája is illeszthető, ilyenek a beépített kisajtó, zuhanásgátló- és rugótörésvédő. Ráadásul mindezt rövid gyártási határidővel! A kapuk gyakorlatilag bármilyen színben megrendelhetőek. A Thermoline kapu ideális választás azoknak, akik kiváló minőségű kaput szeretnének rendkívül kedvező áron.

Liftgenerál Ipari és Kereskedelmi Kft.

Liftgenerál Ipari és Kereskedelmi Kft.

Garázskapuk, kaputechnikai berendezések kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, és telepítésével foglalkozunk. A Hörmann márkatermékek meghatározó képviselői vagyunk, mind a lakossági, mind az ipari megrendelők szolgálatában. A kaputechnika széles körű megoldásait kínáljuk és valósítjuk meg, pl:, sorompók, beléptető rendszerek, kaputelefonok, automata portálajtók, ipari rakodástechnikai rendszerek, lakatosipari termékek, vasalatok... Lifttechnikai berendezések, felvonók karbantartását, telepítését, felújítását is megvalósítjuk. Tekintse meg termékeinket weboldalunkon!

Manpet megoldások: redőny garázskapu

Manpet megoldások: redőny garázskapu

Az Alukon garázskapu rendszer felhasználási lehetőségei sokrétűek. Tokkal vagy a nélkül lehet készíteni. Garázskapu esetén 77 mm-es alumínium lamellát használunk a nagy stabilitás miatt és a nagy fesztávok esetére. A redőnykapuk különböző magáncélú és ipari felhasználásra készülnek. A szerkezet lényeges részei jó minőségű alumíniumból vannak. A kapukat nagy teljesítményű motorokkal szereljük. Működtetni távirányítóval, kulccsal vagy billenő gomb segítségével lehet. Áramkimaradás esetén kurblival is lehet üzemeltetni. Előnye, hogy a mennyezetet nem foglalja el. Sokféle színválaszték lehetséges. Vannak szellőző, illetve üveges lamellák.

Normatic

Normatic

Homlokzati nyílászárók tekintetében Európa vezető nyílászáró gyártóját, a német Hörmann márkát képviseljük. Szakkereskedésünk a Hörmann lakossági garázskapuk, ajtók, ipari kapurendszerek és kapumozgató automatikák értékesítésével, helyszíni szerelésével, karbantartásával, valamint szervizelésével foglalkozik. Sokezer Hörmann termék értékesítésével, illetve helyszíni szerelésével megszerzett tudásunk, valamint dinamikus csapatunk kiváló szakembereinek 8 év aktív tapasztalata garancia a márkanévhez hű, kifogástalan kiszolgálásra és lebonyolításra.

Nyílászáró Kereskedés

Nyílászáró Kereskedés

EuroDoor Garázskapu: 4 cm vastag PUR-hab töltésű vízszintesen bordás vagy kazettás acélszekciókból álló elemes garázskapu, mindkét oldali acéllemez borítással, ujjbecsípődés elleni védelemmel, horganyzott torziós rugókkal, 4 oldali gumitömítéssel, minden alkatrész horganyzott. Szerelés: mindig vakolt belső falsíkra. Működtetés: kézi vagy motoros.

Okto-Plus Pro

Okto-Plus Pro

A két alapító 1988 óta foglalkozik (rövid kitérőkkel) kapukkal, kapumozgatással. A Hörmann céggel egy barátunk révén kerültünk kapcsolatba, mely később igen gyümölcsözőnek bizonyult. A megalakulás után (még mint kétszemélyes cég) elköteleztük magunkat a minőség, a Hörmann mellett. A kiváló minőségű termék mellé igyekeztünk kiváló minőségű szolgáltatást is nyújtani. Éveken keresztül mi magunk mentünk a munka után, mi kötöttük az üzleteket, építettük be a kapukat. Úgy látszik jól végeztük a munkánkat, mert egyre több megrendelésünk lett, melyet már nem győztünk magunk elvégezni. Először a családból néztünk segítség után, majd amikor ez is kevésnek bizonyult, már a baráti körben, később pedig minden lehetséges módon kerestünk és találtunk munkatársakat. Mostanra 8-10 alkalmazottal és több alvállalkozóval dolgozunk.

Olymps Door

Olymps Door

Cégünk a garázskapuk (garázsajtók) széles választékát gyártja, a szigeteletlen kivitelűtől a 40 mm PUR habos szigetelésű modellekig. Garázskapuink szekciói Woodgrain felületkezeléssel vannak ellátva. A faerezetű mintát egyszerű tisztítani, az esővíz nem hagy nyomot rajta, és az apróbb karcolások szinte észrevehetetlenek.

Tuti menü