Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók képes leírás: Portaltech - WinGate [3. oldal]
részletek »

Forgalmazók: Portaltech - WinGate [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 44 db
Portaltech

Portaltech

Cégünk szekcionált és billenő garázskapuk, kapunyitó automatikák, sorompók, automata üvegajtók, ipari kapurendszerek (tűzgátló ajtók, kapuk, ipari gyorskapuk, ipari szekcionált kapuk) forgalmazásával, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Ezen kívül vállaljuk különböző lakatos munkák elvégzését, valamint biztonsági redőnyök, rácsok beépítését. Oldalunkon megtekintheti termékeinket, és árajánlatot is kérhet tőlünk. Ha nem tudja pontosan, melyik garázskapu, ajtó vagy kapunyitó automata lenne a tökéletes számára, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi készséggel állunk rendelkezésére! Állandó akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat!

R-Trade

R-Trade

Ahány ház, annyi szokás és annyiféle ízlés és igény. Nem kell vakon bíznia bennünk, Garázsvarázsló programunkat azért készítettük, hogy a látvánnyal megkönnyítsük a döntést: milyen garázskapu illene pontosan az Ön házához. Válassza ki az épület színét, adja meg a garázsbejárat méreteit, és a további lehetséges paramétereket, majd tekintse meg az alternatívákat és döntsön ezek ismeretében!

Salépker

Salépker

Az eredeti Berry-kapu egybeállós garázsokhoz. Több mint 20 féle motívum acélból és fából. a RAL színskála szinte valamennyi színében rendelhető . Azonos megjelenésű mellékajtókkal, egyedi motívumú Design kapuk, a kapuval azonos megjelenésű bejárati ajtókkal. a kapu üvegezésével biztosíthatja a garázs megvilágítását, egyedi külső megjelenést adva a kapunak. ÚJ: Decograin fafóliás kivitelű kapuk rózsafa és aranytölgy színben. A Decograin felület ötvözi az acéllemez kapuk előnyeit a valódi faanyag természethű megjelnésével.

Szekcionált Garázskapuk

Szekcionált Garázskapuk

Cégünk a Hörmann Holhós Kaputechnika garázskapuk értékesítésével és beépítésével foglalkozik immár 15 éve. Eddig 4500 elégedett ügyfélnek segítettünk abban, hogy megtalálja és beépíthesse a számára ideális garázskaput. Ha hosszú távra tervez, akkor ideális megoldás lehet otthona és autója védelmére a Hörmann garázskapu. Az ország egyik legelkötelezettebb szakembercsapata garantálja Önnek, hogy a Hörmann garázsajtó valóban észrevétlenül fog hozzájárulni a mindennapok megkönnyítéséhez.

Téglacentrum - Hörmann garázskapu

Téglacentrum - Hörmann garázskapu

Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Telszkop Kaputechnika

Telszkop Kaputechnika

Cégünk 1986-ban alakult. Az akkori vállalkozási formáknak megfelelően kezdetben Vgmk, majd Gmk és végül Kft. formájában. Először a Scan-Door kapuk szerelésével, szervízelésével foglalkoztunk, majd 1992-től kezdtük a lakossági szekcionált garázskapuk és kapunyitó automatikák forgalmazását és szerelését. Ekkor még az amerikai garázskapuk voltak a legnépszerűbbek (főképpen az áruk miatt) viszont a Hörmann kapuk képviselték a minőséget. Ma már csak európai kapukat forgalmazunk.

Tor Technik Magyarország

Tor Technik Magyarország

A Tor Technik Magyarország kft, a minőségi garázskapuk hivatalos forgalmazója. Webshopunkban elérhető minden kiegészítő az általunk forgalmazott szekcionált karázskapukhoz, úgy mint kapunyitó motor, torziós rugó, vasalat, távirányító. Az általunk forgalmazott garázskapuk között megtalálható a pénztárca barátabb Base kivitel, és minden igényt kielégítő, minőségi Plus család. A Garázskapu kiegészítők között megtalálható a jól ismert Sommer termékcsalád, a King Gates termékei, és a költség kímélőbb Torlift.

V-Kaputechnika - Garázskapu Pécs

V-Kaputechnika - Garázskapu Pécs

V-Kaputechnika - garázskapuk, ipari kapuk, Scan-Door teleszkóp kapuk, sorompók, térelválasztó rendszerek, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, tolókapuk, szárnyas kapuk forgalmazása, szerelése, szervizelése, automatizálása. Ingyenes helyszíni felmérésért forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz. Akár régebben beépített kapujának is vállaljuk utólagos motorizálását. Távirányítók forgalmazása számos típusú motorhoz. Bármilyen lakossága, vagy ipari kaputechnikai kérésre megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Windoor Stúdió

Windoor Stúdió

Garázskapuk: Cégünk az Olymps Door első osztályú szekcionált garázskapuit forgalmazza. 1.Dizájn szempontjából: kazettás, sima, bordázott, decor 2.Szigetelés szempontjából: szigetelés nélküli, illetve polisztirol vagy purhabos szigetelésű, 3.Anyaga alapján: festett acéllemezes, acéllemezes faimitációval, egyedi technológiával készült garázskapuk választhatók. A kapuk alapesetben szemcsés felület kialakítással készülnek, különböző színekben. Garázskapuink természetesen kérhetők ablakkal ellátott, illetve motoros, távnyitású kivitelben is.

Hirdetés
WinGate

WinGate

Berry billenő garázskapu: Európa leggyakrabban vásárolt garázskapuja. Teremtsen autójának egy szép otthont! Ön is örömét fogja benne találnia, mivel a Hörmann garászkapuk nem csak esztétikusak, hanem kényelmesek, halkak és magas betörésvédelmet nyújtanak.

Tuti menü