Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolódó Oldalak képes leírás - Garázskapu.tlap.hu
részletek »

Kapcsolódó Oldalak - Garázskapu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Kapcsolódó Oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
A beépítésről

A beépítésről

1.Szigetelési fok : Lényeges eldöntetünk, hogy szigetelt vagy esetleg szigeteletlen kapura lehet szükségünk. A szigeteletlen kapukat olyan helyre ajánljuk, ahol különálló garázs van, nem szerves része a házunknak és fűtéssel nem rendelkezik. Itt szóba kerülhet billenő ill. szigeteletlen szekciós kapu. Ezeknek a kapuknak a szigetelése utólagosan megoldható, de szigetelési tényezője nem lesz olyan, mint egy szigetelt kapué. Szigetelt kapuknak a szigetelési tulajdonsága közel azonos egy jó minőségű műanyag nyílászárókkal. Hőátbocsátási tényező:K=1,3-1,8W/m2K.

Ammar

Ammar

Cégünk több, mint ötven esztendő tapasztalatával áll a termékek mögött. Ez a tudás szolgál biztosítékul, hogy minőségi termékeink megfelelően szolgálják igényeit. A kapuk adatainak összehasonlítása után vessen egy pillantást a garanciális feltételeinkre is.

Garázskapu beépítés - Kapulap

Garázskapu beépítés - Kapulap

Kapulap motívum választása A legegyszerűbb kivitel a bordás kivitel, ez is különféle szélességekben. A másik leginkább ismert motívum a kazettás kivitel. Továbbiakban léteznek különféle dizájnos kivitelek. Színezése Kapulap anyagát tekintve horganyzott acéllemez, mely műanyag alapú festék borít. Alap esetben színezése fehér, a RAL színskála számos színei közül lehet válogatni. Felülete lehet woodgrain-es, amin a kisebb karcolások sérüléseket nem lehet észrevenni ellenbe a sima felületűvel.

Garázskapu rendszerek

Garázskapu rendszerek

Hörmann garázskapu választási segédlet. Keresse fel a szakembereket, ha a leghatékonyabb garázskapu megoldást keresi. Szekcionált garázskapu és billenő garázskapu választásban egyaránt segítséget tudnak nyújtani. Országos szinten található referencia munka, és Országosan szinten vállalják a garázskapu beépítést, garázskapu tanácsadást.

Garázskapuk

Garázskapuk

Garázskapu választásnál egyaránt fontos az esztétikum (illeszkedjen a ház stílusához) és a gazdaságosság (ne kerüljön egy vagyonba). Ugyanakkor a szükséges biztonsági és technikai szempontoknak is meg kell felelnie. A garázskapu vásárlás egy hosszú távú beruházás, ezért érdemes nagy körültekintéssel választani. Fontos a szakemberrel történő beszereltetés is, hiszen a garancia érvényességének feltétele minden nyílászáró esetén a szakszerű beépítés.

Hogyan válasszak garázskaput?

Hogyan válasszak garázskaput?

Nincs az a gépjármű, amelyik meg ne hálálná a védett, garázsban töltött órákat. A gépkocsitároló kialakításakor az adottságokhoz alkalmazkodó lehető legjobb garázskapu kiválasztása az egyik legfontosabb -ha nem a legfontosabb-szempont, mivel nemcsak szépnek kell lennie, hanem jónak is. Ezen múlik hazaérkezésünk kényelme, autónk és házunk biztonsága.

Ipari kapu

Ipari kapu

A modern építészet elképzeléseinek is megfelelnek a funkcionalitásukban és technikai kialakítottságukban is magas minőségű ipari kapuk, melyek széles választékával állunk megrendelőink szíves rendelkezésére. Hiszen ahányféle ipari terület, annyiféle ipari kapu, ipari garázskapu típusról beszélhetünk: vas parkoló sorompó, ipari gyorskapu, ipari tűzbiztonsági kapu, ipari biztonsági rács, ipari műanyag kapu, műhelyajtóval ellátott ipari kapu.

Magán és ipari garázskapuk

Magán és ipari garázskapuk

A garázskapu, garázsajtó házunk igen fontos meghatározó része. A napjainkban kapható garázsajtók széles választékával egyedivé, harmonikussá tehető a ház összképe, a garázs bejárata. És természetesen hőszigetelő funkciója is van. Kényelmünk érdekében garázsajtónkat felszerelhetjük távírányítható kapunyitó automatikával is, mely igény szerint egybe harmonizálható az elektromos kapu automatikájával is. Az alul látható képek csak minimális mennyiségben mutatják be a garázskapu lehetőségeinek széles választékát, hiszen ahány ház annyiféle elképzelés lehet, mind színben, mind mintában, mind anyagban. Szívesen állunk rendelkezésére bármiféle kérdése, kívánsága van, esetleg valami mást képzelt el, mint ami itt a bemutatónkon látható.

Tuti menü