Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázskapu linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Garázskapu képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
 ProMatic garázskapu-meghajtás

ProMatic garázskapu-meghajtás

A ProMatic garázskapu-meghajtással a kocsiban ülve nyitja-zárja a garázskaput, gyorsan és kényelmesen mindössze egy gombnyomásal. Ez a kedvező árú meghajtás az összes Hörmann garázskapuhoz tökéletesen használható, de leginkább az ETE és EPU szekcionált kapukhoz ajánljuk. Könnyen szerelhető, és ez akár utólagosan is egyszerűen megoldható. A karbantartás gondját itt akár el is felejtheti. A szabadalmaztatott fogasszíj a ProMatic-ot karbantartásmenetessé teszi - nincs többé utólagos olajozás.

A beépítésről

A beépítésről

1.Szigetelési fok : Lényeges eldöntetünk, hogy szigetelt vagy esetleg szigeteletlen kapura lehet szükségünk. A szigeteletlen kapukat olyan helyre ajánljuk, ahol különálló garázs van, nem szerves része a házunknak és fűtéssel nem rendelkezik. Itt szóba kerülhet billenő ill. szigeteletlen szekciós kapu. Ezeknek a kapuknak a szigetelése utólagosan megoldható, de szigetelési tényezője nem lesz olyan, mint egy szigetelt kapué. Szigetelt kapuknak a szigetelési tulajdonsága közel azonos egy jó minőségű műanyag nyílászárókkal. Hőátbocsátási tényező:K=1,3-1,8W/m2K.

Ab-art lakossági és ipari kapu a tervezéstől a kivitelezésig

Ab-art lakossági és ipari kapu a tervezéstől a kivitelezésig

Automata és manuális kapu profiktól gyorsan, precízen jótállással. Az Ab-Art kaputechnika fő tevékenysége a gyorskapu, a redőnykapu, az ipari kapu, a sorompó, a garázskapu és a kapunyitó termékek forgalmazása, beépítése és karbantartása. A színvonalasés kimagasló kaputechnikai megoldások könnyeddé teszik a gyalogos, illetve a gépjárműforgalom szervezését és szabályozását. Társaságunk képes az összes kívánalmat kielégíteni ezen a téren, illetve nagyszámú referenciával rendelkezik az egyszerű családi megoldásoktól a bonyolult vállalati rendszerekig.

Ablakgyár - Tatabánya

Ablakgyár - Tatabánya

Lecserélné ablakait, ajtóit? A tatabányai Ablakgyár Kft. minőségi nyílászárókat kínál közvetlenül a gyártótól, kedvező áron. Válassza műanyag nyílászáróinkat, melyek könnyen tisztán tarthatók, ellenállnak az UV sugárzásnak, jól hőszigetelnek, és több színben is elérhetőek. Termékeink közé tartozik nyílászárókon kívül ajtópanelek, párkányok, árnyékolók, garázskapuk, napkollektorok beszerlése is. Megrendelőink számára ingyenes felmérést végzünk, valamint teljes körű kivitelezést nyújtunk. Szaktanácsadással, kérdéseivel kapcsolatban keresse tapasztalt kollégáinkat a honlapon található elérhetőségeken, ahol bővebb információt is talál referenciáinkról is.

Alarm & Automatic System

Alarm & Automatic System

Az Alarm &Automatic System Kft egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely teljes körű szolgáltatást kínál Önnek, a kaputechnika, a biztonságtechnika, a nyílászárók és a klímatechnika területén, a lakossági és az ipari igényeknek is megfelelően. Számtalan cégnél és családi háznál volt alkalmunk megmutatni, hogy értjük a dolgunkat. Lelkiismeretes és precíz munkánknak is köszönhetően, közel 3000 magánszemély és vállalkozás mellett néhány jól ismert cég és intézmény tartozik elégedett ügyfeleink közé. Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Cégünk 2001-es alapítása óta dinamikusan és töretlenül fejlődik. Ismert és elismert részévé váltunk a szakmának. Ennek is köszönhetően 2007 tavaszán beköltözhettünk új üzletházunkba, ahol a tágas raktár és irodák mellett kényelmes parkolással várjuk ügyfeleinket. Légkondicionált bemutató termünkben szinte minden általunk forgalmazott berendezés működés közben is megtekinthető és kipróbálható. Jól felkészült munkatársaink szakmai tanácsokkal segítik Önt a választásban.

ALUTECH garázskapu

ALUTECH garázskapu

A Motors For Gates Kft. kizárólagos importőre az ALUTECH / GUENTHER szekcionált garázsajtó gyártó vállalatnak. Viszonteladókat, és végfelhasználókat keresünk, annak érdekében, hogy az Alutech behálózza Magyarországot is. Igyekszünk folyamatos raktárkészlettel kiszolgálni kedves ügyfeleinket, előre összeállított garázskapu szettekel. Kínálatunk, - lakossági, és ipari húzórugós, és torzió rugós garázskapuk széles választéka, folyamatos raktárkészlettel. Ezen kívül, alumíniumkeretes üvegezett ipari kapuk, redőny kapuk, és redőnyrácsok forgalmazása. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a viszonteladóink oldalon megtalálja a jelenlegi viszonteladóinkat. A részletekről keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, hogy Ön is a partnerünk lehessen.

Ammar

Ammar

Cégünk több, mint ötven esztendő tapasztalatával áll a termékek mögött. Ez a tudás szolgál biztosítékul, hogy minőségi termékeink megfelelően szolgálják igényeit. A kapuk adatainak összehasonlítása után vessen egy pillantást a garanciális feltételeinkre is.

Ausz

Ausz

Garázskapu választékunkat típus szerint a felsorolt öt oldalon részletezzük. Ezek között megtalálhatók a távvezérelhető, vagy kézi működtetésű redőnykapuk, az egy táblában billenő hőszigeteletlen, egyszerűen kezelhető billenőkapuk, a beépítési lehetőségek tekintetében jól alkalmazható, valamint nagy méret, forma- és színválasztékban kapható szekcionált garázskapuk, a nagy igénybevételt jól bíró ipari garázskapuk (ezek lényegében 15 négyzetmétert meghaladó felületű redőnykapuk). A garázskapu választékunk mellett a helyi jellegzetességek alapján készítünk biztonsági gördülő rácsokat is.

Automata

Automata

Az Automata egy elég tág fogalom. Épület automatizálás, automata kapu, italautomata, automata öntözés, automata ajtó, egyszóval minden olyan témát felsoroltunk, ami releváns és fontos lehet. Az oldalon minden olyan linket megtaláltok ami az Automata témakörrel kapcsolatos. Megpróbáltunk minden olyan témakört reprezentálni ami lényeges, az összes általunk ismert automatával kapcsolatos forgalmazót, szervizet összegyűjtöttük a számodra, jól szelektált dobozokban, ami lefedi a téma iránt való érdeklődést!

Hirdetés
Automata garázsajtó

Automata garázsajtó

A Mansergas redőnykapuk és redőnyrácsok magyarországi forgalmazója, a Hörmann, a Dítec és az Euro kapurendszerek, termékek hivatalos képviselete vagyunk. Az Önök rendelkezésére állunk lakossági garázskapu, kapunyitó automatika, automata üvegajtó, rámpakiegyenlítő, dokkoló, tűzgátló kapu, redőnyrács forgalmazása, telepítése és szervizelése esetén.

Automata garázskapu

Automata garázskapu

A kert- és garázskapuk motorizálása napjainkban alapvető követelménynek számít. Esős, havas időben rendkívül kényelmes ha nem kell bajlódnia a kapu kézi nyitásával. Különösképp az utcafrontra nyíló garázsoknál ajánlatos az automatizálás.

Automata garázskapu kivitelezés

Automata garázskapu kivitelezés

Automata garázskapu szerelés teljes körű szolgáltatással: helyszíni felméréssel, szaktanácsadással és karbantartással Pest megye egész területén. Termékeink megbízhatóak és biztonságosak, mely megakadályozza a használat közbeni esetleges baleseteket. Garázskapuink több, mint 100 színben kaphatóak, hogy minél jobban kielégíthessük vevőink igényeit.

Automatizálás

Automatizálás

A motoros mozgatásnak legelterjedtebb módja a vonszolóműves automatikák alkalmazása. Ennél a megoldásnál a mennyezet alá rögzített motor által hajtott lánc, bordásszíj, esetleg csavarorsó mozgatja a motorsínen futó, és a kapu tetejéhez rögzített kocsit. Szekcionált, és billenő kapuknál is alkalmazható, sőt egy speciális Y alakú adapter segítségével kifelé nyíló kétszárnyú garázskapuk mozgatására is használható. Mindegyikben közös, az akadályérzékelés, a beépített világítás, és az önzáró működés, ami szükségtelenné teszi a zár felszerelését.

Autosec Garázskapu

Autosec Garázskapu

Kazettás és bordázott kivitelben. A fadekorfóliás bordázott garázskapu különlegesen szép! Poliuretán hab hőszigetelő réteg tölti ki a panelek közepét, melynek a sűrűsége eléri a 40 kg/ m3-t. Így a panelek nemcsak kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, hanem masszívak és hangszigetelést is biztosítanak. Beszerelt garázsajtó hőszigetelési értéke: K=1.6W/m2K. A kapuk mind a négy oldalon tömítettek, könnyen és csendesen nyithatók, reteszelésük betörésbiztos. Az Európai biztonsági szabályoknak megfelelő kialakítás. A kapulapok kívül-belül ujjbecsípődés elleni védelemmel vannak ellátva. Oldalsó tokba való benyúlás elleni védelemmel van ellátva.

Barkácsonline - Kaputechnika

Barkácsonline - Kaputechnika

2006. február 12-én cégünk kibővítve megnyitotta Barkács-és Mezőgazdasági Szaküzletét.A termékkörünk folyamatosan bővül, ügyfeleink igényei szerint. Legutóbb a Kaputechnika témakörben tolókapu, nyitómotor, távirányító, és egyéb alkatrészek kínálatával bővítettük az árukészletünket.

BestLift

BestLift

A Bestlift Kft., amely 2006.május.03.-án alakult, 100 %-ban Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Az alapítók több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal, illetve szakértői végzettséggel rendelkeznek, melyek a kivitelezések során megfelelő biztosítékot jelentenek partnereik és ügyfeleik számára. -Távirányítható, új szekcionált, vagy billenő kivitelű garázskapuk, létesítése, meglévő garázskapuk automatizálása, javítása, illetve szárnyas vagy tolódó, működésű kertkapuk automatizálása, javítása.

Billenő kapuk

Billenő kapuk

A Brinmetal típusú billenő kapuk kifejezetten azok számára készülnek, akik bár jó működő, esztétikus mégis alacsony ár kategóriájú kaput szeretnének. A felár nélküli méretre gyártás és az Ön által kiválasztott színre festés (opciós) valamint a kazettás vagy bordás kivitel szinte minden igényt kielégítenek. A garázs kapu alkatrészei horganyzott lemezből készülnek, egyes elemei ezen felül festettek. A speciális profiloknak köszönhetően a kapu igen könnyű szerkezetű.

Tuti menü