Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázskapu linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Garázskapu - Kapos [3. oldal]
részletek »

Garázskapu képes leírás: Garázskapu - Kapos [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Garázskapu beépítés - Kapulap

Garázskapu beépítés - Kapulap

Kapulap motívum választása A legegyszerűbb kivitel a bordás kivitel, ez is különféle szélességekben. A másik leginkább ismert motívum a kazettás kivitel. Továbbiakban léteznek különféle dizájnos kivitelek. Színezése Kapulap anyagát tekintve horganyzott acéllemez, mely műanyag alapú festék borít. Alap esetben színezése fehér, a RAL színskála számos színei közül lehet válogatni. Felülete lehet woodgrain-es, amin a kisebb karcolások sérüléseket nem lehet észrevenni ellenbe a sima felületűvel.

Garázskapu nagy választékban

Garázskapu nagy választékban

Elektromos kapu kínálatunkat látnia kell, ha szekcionált garázskapu után kutat. Az otthoni használatra is alkalmas Quadra, Linea és Natura berendezéseink szolgálatra készek. Nem menjen messzire akkor sem, ha üzemi tolókapu vagy ipari kapu vásárláson gondolkodik! Gyorsjárású, alacsony küszöbös, redőnyös és tűzgátló modellek várják. Ezek mellett raktárunkban kapunyitó motor szetteket és kapumozgató automatákat is talál. Vállaljuk a kapuk szállítását, beszerelését és javítását is, az ország egész területén. Hívjon minket!

Garázskapu rendszerek

Garázskapu rendszerek

Hörmann garázskapu választási segédlet. Keresse fel a szakembereket, ha a leghatékonyabb garázskapu megoldást keresi. Szekcionált garázskapu és billenő garázskapu választásban egyaránt segítséget tudnak nyújtani. Országos szinten található referencia munka, és Országosan szinten vállalják a garázskapu beépítést, garázskapu tanácsadást.

Garázskapu Szeged és környéke

Garázskapu Szeged és környéke

Egy garázskapu a biztonság mellett komoly esztétikai értéket is képvisel, alapjaiban határozza meg az egész garázs képét. Éppen ezért fontos, hogy a legmagasabb minőséget válassza. Cégünk nemcsak a garázskapu beszerelését végzi el az ország bármely pontján, a kapukat magunk készítjük, így a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni termékeinket. Mindezt úgy, hogy a gyártás során csakis strapabíró, magas színvonalú anyagokat használunk. Kínálatunkban számos elektromos kapu mozgató is szerepel. Hívjon bizalommal

Garázskapuk

Garázskapuk

Garázskapu választásnál egyaránt fontos az esztétikum (illeszkedjen a ház stílusához) és a gazdaságosság (ne kerüljön egy vagyonba). Ugyanakkor a szükséges biztonsági és technikai szempontoknak is meg kell felelnie. A garázskapu vásárlás egy hosszú távú beruházás, ezért érdemes nagy körültekintéssel választani. Fontos a szakemberrel történő beszereltetés is, hiszen a garancia érvényességének feltétele minden nyílászáró esetén a szakszerű beépítés.

Gate automatika

Gate automatika

Cégünk 2001 évben alakult. Kezdetben szinte kizárólag lakossági megrendeléseink voltak. Mára munkánk jelentős részét az ipari beruházások teszik ki. Folyamatosan szerelünk ipari szekcionált kapukat, PVC gyorskapukat, rakodórámpákat, kaputömítéseket, ipari és tűzgátló ajtókat. Referencia munkáinkat az ország egész területén és Romániában is megtalálhatja.

General Gate

General Gate

A General Gate Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1998 -tól az alapítás évétől kezdődően az Európában piacvezető német HÖRMANN AG. által gyártott lakossági garázskapuk és ipari kapuk, lakásbejárati-, beltéri-, tűzvédelmi ajtók, valamint HÖRMANN, MARANTEC, NICE, SOMMER gyártmányú kapumozgató automatikák forgalmazásával, szerelésével, javításával, valamint egyedi kertkapuk, kerítések gyártásával, telepítésével foglalkozik. Ezen vezető márkák mindegyike legalább 15 éve jelen van a hazai kaputechnika piacán. A kiforrott műszaki tartalomnak megfelelően és a legújabb technológiák alkalmazása révén sok esetben már 5-10 év gyári garanciát tudnak biztosítani a termékeikre.

Gondos Árnyékolástechnika

Gondos Árnyékolástechnika

A garázskapuk készülhetnek zárt vagy nyitott (főként ipari kapuknál) alumínium tokokkal, 55 és 77 mm-es hőszigetelt lakkozott színes alumínium lécekkel, motoros működtetéssel, kulcsos kapcsolóval vagy távirányítóval irányítva. A garázsajtó meglévő "belvilágából" sem szélességnél, sem a magasságnál nem vesz el, mivel főként a belső, adott esetben a kűlső falsíkra szereljük, a tokját az áthidaló fölé rakva, így a garázs mennyezetét is szabadon hagyjuk (Világitótest vagy egyéb tárolók.), mivel a garázskapunk "redőny" jellegűen tekeredik fel a tokjába.

Görgők és kerekek

Görgők és kerekek

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk még görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is.

Hirdetés
Házi készítésű

Házi készítésű

Nagyon sok kertes házban láttam már garázst aminek nem volt ajtaja, pedig a garázskapu házilag is megoldható. Könnyedén el lehet készíteni házilag egy garázst különösen fából, de a garázskapu házilag az olykor-olykor nem jön össze. Ugyanis kétségtelen hogy a garázskapu házilag a garázs legnagyobb tudást igénylő eleme. Azért mégsem olyan nagy ördöngösség, ahogyan én megoldottam saját garázskapumat házilag, úgy ez másnak is bizonyára sikerülhet. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a saját garázskapum házilagos elkészítésének a leírásával.

Hogyan válasszak garázskaput?

Hogyan válasszak garázskaput?

Nincs az a gépjármű, amelyik meg ne hálálná a védett, garázsban töltött órákat. A gépkocsitároló kialakításakor az adottságokhoz alkalmazkodó lehető legjobb garázskapu kiválasztása az egyik legfontosabb -ha nem a legfontosabb-szempont, mivel nemcsak szépnek kell lennie, hanem jónak is. Ezen múlik hazaérkezésünk kényelme, autónk és házunk biztonsága.

Hörmann fa garázskapu

Hörmann fa garázskapu

Napjainkban újra reneszánszát éli a fa. A természettel és az épületben lévő egyéb fa nyílászáróval tökéletesen harmonizáló Hörmann tömörfa lamellákból készült szekcionált garázskapu, valóban exkluzív külsőt kölcsönöz otthonának. A természetesség választásával azonban nem kell lemondania a csúcstechnikáról. A Hörmann garázskapuk az évtizedek során szerzett tapasztalatok és rengeteg fejlesztés eredménye. A kapuk a legjobb minőségű Északi luc és Hemlock fenyőből készülnek. A Hörmann tömörfa szekcionált garázskapuk mechanikája és vasalat rendszere kényelmet és biztos működést nyújtanak hosszú éveken át. A valódi fa elegáns megjelenésével az élő természetet viszi otthonába.

Hörmann garázskapu Tatabányán és Tatán

Hörmann garázskapu Tatabányán és Tatán

Garázskapu vagy nyílászáró amit keres ? Ön milyen szempontok szerint választ ? Elég, ha megbízhatóan működnek az ajtók, ablakok ? -Ön szereti, ha minden úgy van ahogyan a nagykönyvben meg van írva? Ezért akár a garázskapuja kiválasztásánál is fontos szempont, hogy minden szabványnak megfeleljen? -A helykihasználás, a hasznos terek védelme is szempont? -Adott kategóriában a legkedvezőbb ár-értékarányt keresi? -Az épülethez illő, egymással anyagban, színben, formavilágban harmonizáló ajtókat, ablakokat, kaput, garázskaput, kertkaput, napellenzőt szeretne? -A családja és saját egészségét tartja a legfontosabbnak, ezért fontos, hogy a ház kapui, nyílászárói a lehető legjobbak legyenek életbiztonsági szempontból is? -Minden tekintetben, így kertkapu vagy garázskapu vonatkozásában is a legnagyobb márkák az Önnek legjobban megfelelőek? Ha Önnek minden szempont fontos, keresse fel a Konrád Nyílászáró Kft bemutatótermeit !

Hörmann garázskapuk

Hörmann garázskapuk

Személyre szabott garázskapu és kapunyitó megoldások. Az otthona fantasztikus! A garázs- és utcakapura is büszke? Garázskapu, kapunyitó és garázsnyitó megoldások már az egész ország területén! Professzionális Hörmann garázskapuk az ország legelkötelezettebb szakembereitől. Segítsük Önnek kiválasztani a megfelelő garázskaput, kapunyitót és utcakaput.

Ipari kapu

Ipari kapu

A modern építészet elképzeléseinek is megfelelnek a funkcionalitásukban és technikai kialakítottságukban is magas minőségű ipari kapuk, melyek széles választékával állunk megrendelőink szíves rendelkezésére. Hiszen ahányféle ipari terület, annyiféle ipari kapu, ipari garázskapu típusról beszélhetünk: vas parkoló sorompó, ipari gyorskapu, ipari tűzbiztonsági kapu, ipari biztonsági rács, ipari műanyag kapu, műhelyajtóval ellátott ipari kapu.

Ipari kapu nagy színválasztékban

Ipari kapu nagy színválasztékban

Szekcionált kapu vagy ipari gyorskapu? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. A szekcionált kapuk ugyan lassabban nyílnak, viszont vagyonvédelmi szempontból biztonságosabbak. Egy gyorskapu azonban gyakori nyitás és zárás mellett is megakadályozza, hogy meleg vagy hideg levegő, illetve por áramoljon a lezárt térbe. Európa legnagyobb gyártójának termékeit forgalmazzuk, ami garancia a megbízhatóságra. Egy DITEC gyorskapu erős ponyvája ellenáll a nagy szélterhelésnek, akár 120 km/h-s széllökések sem tesznek kárt benne.

Kapos Kapu

Kapos Kapu

Cégünk csak olyan magas minőségű garázskapukkal foglalkozik, ahol a javítási ráta elenyésző. Ez mindkét félnek jobb megoldás, jobb Önnek is, nekünk is. Ezért csak Hörmann garázskapukkal foglalkozunk! Az építőipari piacon a garázskapuk és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érte el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát. Így garantáljuk Önnek a megbízhatóságot, ami úgy könnyíti meg a napjait a használat során, hogy azt szinte észre sem veszi!

Tuti menü