Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázskapu linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kapu - Minden [4. oldal]
részletek »

Garázskapu képes leírás: Kapu - Minden [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Kapu-Centrum

Kapu-Centrum

Otthona kényelméért dolgozunk, ezért alapelvünk és legfontosabb szempont a számunkra, hogy kizárólag olyan megbízhatóan működő, kiváló minőségű berendezést forgalmazzon cégünk, amellyel hosszú távon elégedettek lesznek ügyfeleink.

Kapu-Roll Tech

Kapu-Roll Tech

A DoorHan szekcionált kapui kiváló biztonsági és szigetelő jellemzőkkel rendelkeznek, ugyanakkor nagyon esztétikus látványelemei is egyben a háznak. A szekcionált garázskapuk működése finom és halk, emellett semmi helyet nem igényelnek a garázs előtt nyitáskor. Garázskapuink 6 méteres maximális szélességgel, és 4,5 méteres maximális magassággal rendelhetők. A kapuk egy falra szerelt, cinkkel bevont acél keretrendszerben futnak. Motorral vagy kézi retesszel szerelve maximális biztonságot nyújtanak a nem kívánt behatolókkal szemben.

KapuÁszok

KapuÁszok

A KapuÁszOk Kft. Tagjai 2000 óta tevékenykednek a kaputechnika szakiparban. Ez idő alatt számos kisebb-nagyobb volumenű munkákat valósítottunk meg. A Jó hangulatú, kreatív csapatunk állandó 4 főből áll. Tagjai között van a vezérlésekhez és villamos ipari tevékenységhez értő szakképzett villanyszerelő és elektrotechnikus.

Kapunyitó automatika

Kapunyitó automatika

Automatizált kapunyitók és kapumozgató rendszerek, beléptetők a kreatív kényelmi és biztonsági megoldások jegyében. Szereltesse fel otthonát kapunyitó automatikával, vegye igénybe a Schermann Automatika szolgáltatásait. Kapumozgató és beléptetőrendszerek telepítése és karbantartása. Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás.

Kapuprofi

Kapuprofi

Aligha létezik még egy olyan kapu, amely nagyobb típusválasztékot kínál Önnek, mint a Hörmann garázskapu. A tiszta vonalaknak köszönhetően a megjelenése jól illik a modern építészeti stílushoz, és a klasszikushoz egyaránt. Kívánság szerinti színnel és felülettel hatásosan kihangsúlyozhatja a ház összképét. Profi kínálat a kapuPROFI-tól.

Kaputechnika telepítése - Fehér Kaputechnika

Kaputechnika telepítése - Fehér Kaputechnika

Fő tevékenységi körünkbe Hörmann garázskapu (szekcionált garázs- illetve szekcionált iparikapuk), gyors- és redőnykapuk, tűzgátló ajtók illetve kapurendszerek, valamint Hörmann rakodástechnikai termékek tartoznak. Természetesen mindezen termékek automatizálása, garanciális szervízelése, javítása is szolgáltatásaink széles körét képezik. Cégünk professzionális kaputechnikai megoldásokat kínál Önnek, mind otthoni mind vállalati megoldások terén. Hörmann garázskapu évtizedek óta a minőséget képviseli, megbízható, precíz működés sok éven át.

KapuTrend

KapuTrend

A Kaputrend Kft. fő tevékenységi köre Hörmann garázs- és ipari kapuk, garázskapu-meghajtók, sorompók, biztonsági- és tűzgátló ajtók kereskedelme,üzembe helyezése és szervizelése. Másik fő tevékenységi körünk a lakatos munkák: kertkapuk, kerítések gyártása, szerelése ill. motorizálása. Ezen kívül egyéb lakatos szerkezetek elkészítését is (korlátok, rácsok, stb.) vállaljuk egyedi igény szerint. A minőséget szem előtt tartjuk, ezért az általunk forgalmazott termékek rendelkeznek ÉME és szakhatósági engedélyekkel.

Kat-Vill

Kat-Vill

Billenő garázskapu és szekcionált garázskapu széles választékai találhatók kínálatunkban. Mindkét típusú garázskapu ajánlott új építkezőknek illetve felújítóknak. A lakossági garázskapu mellett, forgalmazunk ipari kapukat is. A billenő garázskapu a minőség és esztétikus megjelenés megtestesítője, míg a szekcionált garázskapu a legjobb minőségű anyagból, kiváló megmunkálással készülnek, és maximális kezelési kényelmet és funkcióbiztonságot nyújtanak.

Kerwin Garázskapu ? (garázskapu alternatívák)

Kerwin Garázskapu ? (garázskapu alternatívák)

Garázskapu alternatívák építkezőknek, felújítóknak. NORMSTAHL Svéd prémium, és DITEC Olasz minőségi hőszigetelt szekcionált automata garázskapu forgalmazás, beépítés, szakszerviz. NORMSTAHL Svéd prémium garázskapu típusválaszték passzív házakhoz (K=1.00-1.20 W/m2K beépített garázskapu esetén!). Oldalra nyíló szekcionált garázskapu információk. Az oldal speciálisan garázskapu típusokat mutat be más-más műszaki tartalommal. Segítve ezzel a választást azon ügyfeleink számára, akik felújítani, vagy kényelemesebbé szeretnék tenni otthonukat.

Hirdetés
Label Door

Label Door

Label automata ajtókban és nyílóajtó automatikákban a LABEL spa. cég évtizedek óta felhalmozódó technikai fejlesztésének eredménye mutatkozik meg. Az olasz design és a német precizitás ötvöződik a meghajtásokban. A Label meghajtások az európai normáknak mindenben megfelelve "CE" minosítéssel rendelkeznek. Típusválasztékunk lehetővé teszi, hogy minden helyre a leghatékonyabb megoldást ajánljuk. Az új szabályozások, az akadálymentesítés szükségessége, a jobb megközelíthetoség következtében a nagyobb forgalmú, vagy egyéb hivatali helyiségek bejáratát célszeru automatizálni. Ezekre a feladatokra kínálunk költségtakarékos, energiahatékony megoldásokat.

Leho & Leho

Leho & Leho

A Thermoline ipari szekciós kapuk 40mm vastag poliuretán szigetelésű, acél héjú panelokkal készülnek. A vevők igényeinek megfelelően a kapukat különféle vasalat típussal, számos ablaktípussal, egyéni igényekhez igazodó kialakításban tudjuk szállítani, de kapukhoz a kiegészítők széles skálája is illeszthető, ilyenek a beépített kisajtó, zuhanásgátló- és rugótörésvédő. Ráadásul mindezt rövid gyártási határidővel! A kapuk gyakorlatilag bármilyen színben megrendelhetőek. A Thermoline kapu ideális választás azoknak, akik kiváló minőségű kaput szeretnének rendkívül kedvező áron.

Liftgenerál Ipari és Kereskedelmi Kft.

Liftgenerál Ipari és Kereskedelmi Kft.

Garázskapuk, kaputechnikai berendezések kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, és telepítésével foglalkozunk. A Hörmann márkatermékek meghatározó képviselői vagyunk, mind a lakossági, mind az ipari megrendelők szolgálatában. A kaputechnika széles körű megoldásait kínáljuk és valósítjuk meg, pl:, sorompók, beléptető rendszerek, kaputelefonok, automata portálajtók, ipari rakodástechnikai rendszerek, lakatosipari termékek, vasalatok... Lifttechnikai berendezések, felvonók karbantartását, telepítését, felújítását is megvalósítjuk. Tekintse meg termékeinket weboldalunkon!

Lincmajer Kaputechnika

Lincmajer Kaputechnika

Kérem engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt a kaputechnikák és kapunyitók világában. Hörmann, Dítech, termékeink széles skálán mozognak, így biztos vagyok abban, hogy önnek is megtaláljuk a legszebb, legkényelmesebb és legolcsóbb megoldást. Vállalkozásunk célja, megrendelőink részére minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása, melyet magas minőségű termékekkel, tapasztalt szerelői gárdánkkal érünk el. A Lincmajer Kaputechnika néven több mint három évtizede foglalkozunk garázskapuk, ipari kapuk, udvari tolókapuk gyártásával, forgalmazásával és telepítésével.

Lummer Róbert

Lummer Róbert

Fa garázskapu, fa kertkapu, fa kerítés gyártás, készítés: Megoldásaink spektruma széles: egyszeru léckerítés, faragott fa kertkapu, tömör fa garázskapu? Képzelje el, mi megvalósítjuk. Határidore, magas minoségben idot állóan, rendelje meg kerítését, garázskapuját, fa kertkapuját Lummer Róbert mestertol Kérje ajánlatunkat itt!

Magán és ipari garázskapuk

Magán és ipari garázskapuk

A garázskapu, garázsajtó házunk igen fontos meghatározó része. A napjainkban kapható garázsajtók széles választékával egyedivé, harmonikussá tehető a ház összképe, a garázs bejárata. És természetesen hőszigetelő funkciója is van. Kényelmünk érdekében garázsajtónkat felszerelhetjük távírányítható kapunyitó automatikával is, mely igény szerint egybe harmonizálható az elektromos kapu automatikájával is. Az alul látható képek csak minimális mennyiségben mutatják be a garázskapu lehetőségeinek széles választékát, hiszen ahány ház annyiféle elképzelés lehet, mind színben, mind mintában, mind anyagban. Szívesen állunk rendelkezésére bármiféle kérdése, kívánsága van, esetleg valami mást képzelt el, mint ami itt a bemutatónkon látható.

Manpet megoldások: redőny garázskapu

Manpet megoldások: redőny garázskapu

Az Alukon garázskapu rendszer felhasználási lehetőségei sokrétűek. Tokkal vagy a nélkül lehet készíteni. Garázskapu esetén 77 mm-es alumínium lamellát használunk a nagy stabilitás miatt és a nagy fesztávok esetére. A redőnykapuk különböző magáncélú és ipari felhasználásra készülnek. A szerkezet lényeges részei jó minőségű alumíniumból vannak. A kapukat nagy teljesítményű motorokkal szereljük. Működtetni távirányítóval, kulccsal vagy billenő gomb segítségével lehet. Áramkimaradás esetén kurblival is lehet üzemeltetni. Előnye, hogy a mennyezetet nem foglalja el. Sokféle színválaszték lehetséges. Vannak szellőző, illetve üveges lamellák.

Minden ami kert

Minden ami kert

A kapu 610 mm, és 500 mm magas, hőszigetelt acél szendvicspanelekből készült. Ezeknek a 40 mm vastag paneleknek az alapanyaga 0, 5 mm vastag vízszintesen bordázott, galva-nizált acéllemez. A panelek súlya 12kg/m2. A szigeteléshez használt jó minőségű poliuretán habnak köszön-hetően a kapu- panelek hőszigetelési képessége igen kedvező. K-érték:0,48W/m2 K.

Tuti menü