Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázskapu linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Normatic - Személyre [5. oldal]
részletek »

Garázskapu képes leírás: Normatic - Személyre [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Normatic

Normatic

Homlokzati nyílászárók tekintetében Európa vezető nyílászáró gyártóját, a német Hörmann márkát képviseljük. Szakkereskedésünk a Hörmann lakossági garázskapuk, ajtók, ipari kapurendszerek és kapumozgató automatikák értékesítésével, helyszíni szerelésével, karbantartásával, valamint szervizelésével foglalkozik. Sokezer Hörmann termék értékesítésével, illetve helyszíni szerelésével megszerzett tudásunk, valamint dinamikus csapatunk kiváló szakembereinek 8 év aktív tapasztalata garancia a márkanévhez hű, kifogástalan kiszolgálásra és lebonyolításra.

Normstahl

Normstahl

Ezzel a motorral a kaput automatikusan kinyithatja, még ha nem is ért oda egészen a garázshoz. Egyúttal felkapcsolhatja a garázs vagy a behajtó világítását is. A hajtómű erőteljesen, gyorsan és szinte zajtalanul kinyitja a kaput, Ön pedig nyugodtan autójában ülve maradhat a hosszú munkanap után.

Nyílászáró Kereskedés

Nyílászáró Kereskedés

EuroDoor Garázskapu: 4 cm vastag PUR-hab töltésű vízszintesen bordás vagy kazettás acélszekciókból álló elemes garázskapu, mindkét oldali acéllemez borítással, ujjbecsípődés elleni védelemmel, horganyzott torziós rugókkal, 4 oldali gumitömítéssel, minden alkatrész horganyzott. Szerelés: mindig vakolt belső falsíkra. Működtetés: kézi vagy motoros.

Okto-Plus Pro

Okto-Plus Pro

A két alapító 1988 óta foglalkozik (rövid kitérőkkel) kapukkal, kapumozgatással. A Hörmann céggel egy barátunk révén kerültünk kapcsolatba, mely később igen gyümölcsözőnek bizonyult. A megalakulás után (még mint kétszemélyes cég) elköteleztük magunkat a minőség, a Hörmann mellett. A kiváló minőségű termék mellé igyekeztünk kiváló minőségű szolgáltatást is nyújtani. Éveken keresztül mi magunk mentünk a munka után, mi kötöttük az üzleteket, építettük be a kapukat. Úgy látszik jól végeztük a munkánkat, mert egyre több megrendelésünk lett, melyet már nem győztünk magunk elvégezni. Először a családból néztünk segítség után, majd amikor ez is kevésnek bizonyult, már a baráti körben, később pedig minden lehetséges módon kerestünk és találtunk munkatársakat. Mostanra 8-10 alkalmazottal és több alvállalkozóval dolgozunk.

Olymps Door

Olymps Door

Cégünk a garázskapuk (garázsajtók) széles választékát gyártja, a szigeteletlen kivitelűtől a 40 mm PUR habos szigetelésű modellekig. Garázskapuink szekciói Woodgrain felületkezeléssel vannak ellátva. A faerezetű mintát egyszerű tisztítani, az esővíz nem hagy nyomot rajta, és az apróbb karcolások szinte észrevehetetlenek.

Olymps door

Olymps door

Nice Spinkit - beépített vevővel Elektromechanikus motorok szekcionált és billenő kapuhoz előszerelt 3 m -es sínnel. Megbízható, rendkívüli halk bordásszíjas meghajtás Motor elindításánál automatikusan bekapcsol a motorban lévő megvilágítás. BlueBus rendszer lehetővé teszi soros kötéssel akár több fotocella pár és egyéb kiegészítő telepítését. Lassítot start, -stop funkcióval rendelkezik. Gyors és egyszerű telepítés, elforgatható motorfej, automata tanulási funkció, húzókapcsoló. A motorhoz alapból 2 db 2 csatornás ugrókódos távirányító(Flo2R). A motothoz vásárolható 2-4 csatornás távirányító is.

Opanszky

Opanszky

Cégünk az Német Alukon cég alumínium garázskapuit forgalmazza. A garázskapuk 5,5 mm és 7,7 mm szélességű alumínium lamellázattal készülnek, motorral illetve tekerő kurblival kerülnek átadásra. Az átlagos garázskapuktól eltérően nem a mennyezet alá nyitódnak, hanem a nyílás fölött elhelyezett különböző méretű tokokba csévélődnek fel. Ennek helyezeti előnye,hogy a mennyezet szabadon marad, világító testek szerelésére,esetleg más dolgok tárolására.

Polpack Trade

Polpack Trade

Billenő kapu kínálatunk a Hörmann és a Siebau kapugyártók választékán alapul. Szekcionált kapuinkat első sorban hazai gyártó készíti a kívánt méretre, ipari és lakossági változatban. Ingyenes helyszíni felmérés alapján kérje szakembereink tanácsát.

Portaltech

Portaltech

Cégünk szekcionált és billenő garázskapuk, kapunyitó automatikák, sorompók, automata üvegajtók, ipari kapurendszerek (tűzgátló ajtók, kapuk, ipari gyorskapuk, ipari szekcionált kapuk) forgalmazásával, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Ezen kívül vállaljuk különböző lakatos munkák elvégzését, valamint biztonsági redőnyök, rácsok beépítését. Oldalunkon megtekintheti termékeinket, és árajánlatot is kérhet tőlünk. Ha nem tudja pontosan, melyik garázskapu, ajtó vagy kapunyitó automata lenne a tökéletes számára, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi készséggel állunk rendelkezésére! Állandó akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat!

Hirdetés
Prodservcom

Prodservcom

Minden garázsajtó típusnál alkalmazható, legyen szó szárnyas, szekcionált, vagy billenőkapuról. Az új technológiával gyártott motor állítható érzékenységű akadályérzékelő funkcióval is rendelkezik. Gyors ugyanakkor az akadályérzékelőnek köszönhetően biztonságos is a használata, hiszen a kapu alá kerülő tárgy érzékelésekor nem terheli túl a motort, hanem megáll és beállítástól függően a kívánt magasságba húzódik fel.

ProMatic

ProMatic

A Hörmann ProMatic motorok ugyanazon, jól bevált műszaki technológiával gyártottak, mint a Hörmann többi termékei. Megbízható és biztonságos. Autóban ülve éppen olyan kényelmesen kezelheti a garázskaput, mint a televízió távirányítóját. Egy gombnyomás és esőtől és széltől védve hajthat be a garázsba. Automatikus kapureteszeléssel. A Hörmannál a sínvezetéses hajtástechnika egy szabadalmaztatott rendszer, amely csak előnyöket kínál: a kapu megbízhatóan működik, betörésgátlóan reteszelt, és így Önnek nincs miért aggódnia.

R-Trade

R-Trade

Ahány ház, annyi szokás és annyiféle ízlés és igény. Nem kell vakon bíznia bennünk, Garázsvarázsló programunkat azért készítettük, hogy a látvánnyal megkönnyítsük a döntést: milyen garázskapu illene pontosan az Ön házához. Válassza ki az épület színét, adja meg a garázsbejárat méreteit, és a további lehetséges paramétereket, majd tekintse meg az alternatívákat és döntsön ezek ismeretében!

Raynor fa lamellás garázskapuk

Raynor fa lamellás garázskapuk

Az American Rivers kollekcióban különleges kivitelű szekcionált kapuk találhatók, amelyeknek a szekciói egytől-egyig fából készülnek. A fa lamellák külső és belső rétege között 35mm vastag hőszigetelés található. A szekciók 70mm vastagok, a vasalat erősített, ezáltal nagyon szilárd és megbízható kapu. A kapuk megjelenésükben eltérőek és a számtalan választható opcióval egészíthetők ki, tehetők szinte egyedivé.

Rév-Kapu

Rév-Kapu

A Rév - Kapu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő, győri székhelyű, kapukat, kaputechnikai eszközöket, és automata üvegajtókat, sorompókat forgalmazó - telepítő, kis- és nagykereskedelmi, és szolgáltató vállalkozás. A társaságot alapító tagok természetes személyek.

Salépker

Salépker

Az eredeti Berry-kapu egybeállós garázsokhoz. Több mint 20 féle motívum acélból és fából. a RAL színskála szinte valamennyi színében rendelhető . Azonos megjelenésű mellékajtókkal, egyedi motívumú Design kapuk, a kapuval azonos megjelenésű bejárati ajtókkal. a kapu üvegezésével biztosíthatja a garázs megvilágítását, egyedi külső megjelenést adva a kapunak. ÚJ: Decograin fafóliás kivitelű kapuk rózsafa és aranytölgy színben. A Decograin felület ötvözi az acéllemez kapuk előnyeit a valódi faanyag természethű megjelnésével.

Szekcionált Garázskapuk

Szekcionált Garázskapuk

Cégünk a Hörmann Holhós Kaputechnika garázskapuk értékesítésével és beépítésével foglalkozik immár 15 éve. Eddig 4500 elégedett ügyfélnek segítettünk abban, hogy megtalálja és beépíthesse a számára ideális garázskaput. Ha hosszú távra tervez, akkor ideális megoldás lehet otthona és autója védelmére a Hörmann garázskapu. Az ország egyik legelkötelezettebb szakembercsapata garantálja Önnek, hogy a Hörmann garázsajtó valóban észrevétlenül fog hozzájárulni a mindennapok megkönnyítéséhez.

Személyre szabott garázskapu megoldások

Személyre szabott garázskapu megoldások

Professzionális garázskapu megoldások építkezőknek és felújítóknak. Egy jól kiválasztott garázskapu az otthona dísze lehet, melyet azonban hosszú távra választ, így nem árt előtte alaposabban tájékozódni! Ez a weboldal Önnek szól abban az esetben, ha Ön jelenleg építkezik vagy felújítja otthonát és szeretné a lehető legjobb megoldást megtalálni, azért hogy a későbbiekben ne kelljen a garázskapuval foglalkoznia.

Tuti menü