Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázskapu linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szimpex - Zárszerelés [6. oldal]
részletek »

Garázskapu képes leírás: Szimpex - Zárszerelés [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Szimpex

Szimpex

A Szimpex Kft.-t 1992-ben a jelenleg is tulajdonos 3 magánszemély alapította és családi vállalkozásként működik. Akkor még kereskedelmi céllal alapított vállalkozás 1999-től vált az árnyékolástechnikai piac szereplőjévé. Később tevékenységünket kiegészítettük a nyílászáró és garázskapu forgalmazásával és beépítésével is. 2003-ban alapító tagjai voltunk az elsőként megalapított Árnyékolástechnikai Szövetségnek.

Tanács Nyílászáró Centrum

Tanács Nyílászáró Centrum

Hangolja össze garázskaput a ház építészeti stílusával. A Hörmann-nál a bordás és kazettás motívumok nagy választékából válogathat. A jelölések: kicsi (S), közepes (M), nagy (L). A csúcsminőségű LTE/LPU szekcionált garázskapuk toziórugós technikával felszereltek, ezért a kapu futása nagyon könnyed és igen halk. Az ETE/EPU szekcionált kapuk, 'rugó a rugóban' rendszerű húzórugós technikával rendelkeznek. Válsztani lehet az egyhéjú ETE/LTE-kaput, mely ideális az olyan különálló garázsokhoz, ahol nincs hőszigetelési követelmény, illetve a duplafalú, hőszigetelt EPU/LPU kaput, melyhez sokkal nagyobb stabilitás és nyugodtabb kapufutás társul.

Téglacentrum - Hörmann garázskapu

Téglacentrum - Hörmann garázskapu

Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Telszkop

Telszkop

Először a Scan-Door kapuk szerelésével, szervízelésével foglalkoztunk, majd 1992-től kezdtük a lakossági szekcionált garázskapuk és kapunyitó automatikák forgalmazását és szerelését. Ekkor még az amerikai garázskapuk voltak a legnépszerűbbek (főképpen az áruk miatt) viszont a Hörmann kapuk képviselték a minőséget. Ma már csak európai kapukat forgalmazunk. Tevékenységi körünkbe tartozik a garázsajtók, ipari kapuk, sorompók, parkoló őrök szerelése, kerítések, kerti kapuk, toló kapuk, úszó kapuk gyártása, épület lakatosipari munkák. A kapuk motorizálását, távirányítását is végezzük. Mivel az évek során sok-sok kaput, kapunyitó automatikát szereltünk fel, ezért a szerviz és karbantartási tevékenységünk évről-évre nagyobb feladat.

Telszkop Kaputechnika

Telszkop Kaputechnika

Cégünk 1986-ban alakult. Az akkori vállalkozási formáknak megfelelően kezdetben Vgmk, majd Gmk és végül Kft. formájában. Először a Scan-Door kapuk szerelésével, szervízelésével foglalkoztunk, majd 1992-től kezdtük a lakossági szekcionált garázskapuk és kapunyitó automatikák forgalmazását és szerelését. Ekkor még az amerikai garázskapuk voltak a legnépszerűbbek (főképpen az áruk miatt) viszont a Hörmann kapuk képviselték a minőséget. Ma már csak európai kapukat forgalmazunk.

Thermo Pont

Thermo Pont

2.500 mm nyilásmérettől, szekcionált elektromos garázskapuk kaphatók már bruttó 140.000 forintért, komplett elektronikával, két távirányítóval! Egyedi méretek külön rendelhetők! Igény szerint a beszerelést is vállaljuk. (A fenti ár nagyker ár, és nem tartalmazza a beszerelés költségeit .)

Tor Technik Magyarország

Tor Technik Magyarország

A Tor Technik Magyarország kft, a minőségi garázskapuk hivatalos forgalmazója. Webshopunkban elérhető minden kiegészítő az általunk forgalmazott szekcionált karázskapukhoz, úgy mint kapunyitó motor, torziós rugó, vasalat, távirányító. Az általunk forgalmazott garázskapuk között megtalálható a pénztárca barátabb Base kivitel, és minden igényt kielégítő, minőségi Plus család. A Garázskapu kiegészítők között megtalálható a jól ismert Sommer termékcsalád, a King Gates termékei, és a költség kímélőbb Torlift.

További képek - Civic tömör fa kapu

További képek - Civic tömör fa kapu

Tömör fából készült szekcionált kapu mikrobordás kivitelben.A panelek 45mm vastag, tömör Okume fából készülnek, alapáron felületkezelés nélkül. A panelek magassága a nyílásmagasságtól függően azonos méretűek. Lakossági, vagy kisebb társasházi igénybevételre ajánlott. Hétféle vasalattal rendelhető, torziórugós kiegyensúlyozással, alapáron minimum 15.000 nyitásra méretezett torziós rugóval, alul, felül és oldalt EPDM gumitömítéssel. CE minősítéssel rendelkezik, az európai uniós követelményeknek megfelelően alapáron rugótörés-, ujjbecsípődés- és oldalirányú benyúlás elleni védelemmel. Rendelhető minimális méret: 2000*1800mm Rendelhető maximális méret: 5000*3000mm Személybejáróval is rendelhető maximum 3500mm szélességig. A személybejáró szélessége 800mm.

V-Kaputechnika - Garázskapu Pécs

V-Kaputechnika - Garázskapu Pécs

V-Kaputechnika - garázskapuk, ipari kapuk, Scan-Door teleszkóp kapuk, sorompók, térelválasztó rendszerek, ipari lengőajtók, PVC szalagfüggönyök, tolókapuk, szárnyas kapuk forgalmazása, szerelése, szervizelése, automatizálása. Ingyenes helyszíni felmérésért forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz. Akár régebben beépített kapujának is vállaljuk utólagos motorizálását. Távirányítók forgalmazása számos típusú motorhoz. Bármilyen lakossága, vagy ipari kaputechnikai kérésre megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Hirdetés
Watt-Vill

Watt-Vill

A Watt-Vill BT. 1996-ban alakult. A hagyományos villanyszerelési és világítástechnikai anyagok mellett kéziszerszámok, autóhifi, házimozi tartozékokat is forgalmazunk. Igyekszünk vásárlóink teljeskörű kiszolgálásait a legkedvezőbb áron biztosítani!

Windoor Stúdió

Windoor Stúdió

Garázskapuk: Cégünk az Olymps Door első osztályú szekcionált garázskapuit forgalmazza. 1.Dizájn szempontjából: kazettás, sima, bordázott, decor 2.Szigetelés szempontjából: szigetelés nélküli, illetve polisztirol vagy purhabos szigetelésű, 3.Anyaga alapján: festett acéllemezes, acéllemezes faimitációval, egyedi technológiával készült garázskapuk választhatók. A kapuk alapesetben szemcsés felület kialakítással készülnek, különböző színekben. Garázskapuink természetesen kérhetők ablakkal ellátott, illetve motoros, távnyitású kivitelben is.

WinGate

WinGate

Berry billenő garázskapu: Európa leggyakrabban vásárolt garázskapuja. Teremtsen autójának egy szép otthont! Ön is örömét fogja benne találnia, mivel a Hörmann garászkapuk nem csak esztétikusak, hanem kényelmesek, halkak és magas betörésvédelmet nyújtanak.

Zárszerelés

Zárszerelés

Zárszerelés kiszállási díj nélkül, garanciával. Speciális zárak cseréjét, javítását végezzük, több éves tapasztalattal a hátunk mögött. Ne vásároljon olcsó, rossz minőségű zárakat, bízza ezt a munkát szakemberre! Több ponton záródó biztonsági zárak cseréje, szerelése javítása, hevederzár szerelés éjjel nappal.

Tuti menü