Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telepítés, Szervíz képes leírás - Garázskapu.tlap.hu
részletek »

Telepítés, Szervíz - Garázskapu.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Telepítés, Szervíz
Keresés
Találatok száma - 22 db
Alarm & Automatic System

Alarm & Automatic System

Az Alarm &Automatic System Kft egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely teljes körű szolgáltatást kínál Önnek, a kaputechnika, a biztonságtechnika, a nyílászárók és a klímatechnika területén, a lakossági és az ipari igényeknek is megfelelően. Számtalan cégnél és családi háznál volt alkalmunk megmutatni, hogy értjük a dolgunkat. Lelkiismeretes és precíz munkánknak is köszönhetően, közel 3000 magánszemély és vállalkozás mellett néhány jól ismert cég és intézmény tartozik elégedett ügyfeleink közé. Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Cégünk 2001-es alapítása óta dinamikusan és töretlenül fejlődik. Ismert és elismert részévé váltunk a szakmának. Ennek is köszönhetően 2007 tavaszán beköltözhettünk új üzletházunkba, ahol a tágas raktár és irodák mellett kényelmes parkolással várjuk ügyfeleinket. Légkondicionált bemutató termünkben szinte minden általunk forgalmazott berendezés működés közben is megtekinthető és kipróbálható. Jól felkészült munkatársaink szakmai tanácsokkal segítik Önt a választásban.

Automata

Automata

Az Automata egy elég tág fogalom. Épület automatizálás, automata kapu, italautomata, automata öntözés, automata ajtó, egyszóval minden olyan témát felsoroltunk, ami releváns és fontos lehet. Az oldalon minden olyan linket megtaláltok ami az Automata témakörrel kapcsolatos. Megpróbáltunk minden olyan témakört reprezentálni ami lényeges, az összes általunk ismert automatával kapcsolatos forgalmazót, szervizet összegyűjtöttük a számodra, jól szelektált dobozokban, ami lefedi a téma iránt való érdeklődést!

Automata garázskapu kivitelezés

Automata garázskapu kivitelezés

Automata garázskapu szerelés teljes körű szolgáltatással: helyszíni felméréssel, szaktanácsadással és karbantartással Pest megye egész területén. Termékeink megbízhatóak és biztonságosak, mely megakadályozza a használat közbeni esetleges baleseteket. Garázskapuink több, mint 100 színben kaphatóak, hogy minél jobban kielégíthessük vevőink igényeit.

BestLift

BestLift

A Bestlift Kft., amely 2006.május.03.-án alakult, 100 %-ban Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Az alapítók több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal, illetve szakértői végzettséggel rendelkeznek, melyek a kivitelezések során megfelelő biztosítékot jelentenek partnereik és ügyfeleik számára. -Távirányítható, új szekcionált, vagy billenő kivitelű garázskapuk, létesítése, meglévő garázskapuk automatizálása, javítása, illetve szárnyas vagy tolódó, működésű kertkapuk automatizálása, javítása.

Ditec szerviz

Ditec szerviz

A Stadtmüller kaputechnika a Ditec termékek szakszerű szervize 20 éves tapasztalattal és minden tudásával azon van, hogy az ügyfelek teljes mértékben elégedettek legyenek minden szervizelt ipari gyorskapuval, tolókapuval, automata sorompóval vagy garázskapuval. Minden szerelést egy személyes találkozó illetve egy felmérés előzz meg, hogy pontosan felmérjük igényeit és megvalósítsuk az Ön számára tökéletes megoldást. Ha ezt várja tőlünk kérem hívjon vagy látogasson meg minket pilisvörösvári bemutatótermünkben!

Door Doc

Door Doc

Cégünk munkatársai már a Door Doc Kft. megalapítása előtt is a kaputechnika területén dolgoztak. A Hörmann képviselet magyarországi megalakulása óta, foglalkozunk a márka termékskálájának telepítésével, szervizelésével, és karbantartásával. Szerelőként nagyfokú szakmai tapasztalatot szereztünk, melyet azóta is sikerrel kamatoztatunk. Rendszeresen részt veszünk a Hörmann Hungária Kft., illetve más beszállító partnerünk által szervezett szakmai továbbképzéseken.

Garázskapu Szeged és környéke

Garázskapu Szeged és környéke

Egy garázskapu a biztonság mellett komoly esztétikai értéket is képvisel, alapjaiban határozza meg az egész garázs képét. Éppen ezért fontos, hogy a legmagasabb minőséget válassza. Cégünk nemcsak a garázskapu beszerelését végzi el az ország bármely pontján, a kapukat magunk készítjük, így a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni termékeinket. Mindezt úgy, hogy a gyártás során csakis strapabíró, magas színvonalú anyagokat használunk. Kínálatunkban számos elektromos kapu mozgató is szerepel. Hívjon bizalommal

Gate automatika

Gate automatika

Cégünk 2001 évben alakult. Kezdetben szinte kizárólag lakossági megrendeléseink voltak. Mára munkánk jelentős részét az ipari beruházások teszik ki. Folyamatosan szerelünk ipari szekcionált kapukat, PVC gyorskapukat, rakodórámpákat, kaputömítéseket, ipari és tűzgátló ajtókat. Referencia munkáinkat az ország egész területén és Romániában is megtalálhatja.

Gondos Árnyékolástechnika

Gondos Árnyékolástechnika

A garázskapuk készülhetnek zárt vagy nyitott (főként ipari kapuknál) alumínium tokokkal, 55 és 77 mm-es hőszigetelt lakkozott színes alumínium lécekkel, motoros működtetéssel, kulcsos kapcsolóval vagy távirányítóval irányítva. A garázsajtó meglévő "belvilágából" sem szélességnél, sem a magasságnál nem vesz el, mivel főként a belső, adott esetben a kűlső falsíkra szereljük, a tokját az áthidaló fölé rakva, így a garázs mennyezetét is szabadon hagyjuk (Világitótest vagy egyéb tárolók.), mivel a garázskapunk "redőny" jellegűen tekeredik fel a tokjába.

Hirdetés
KapuÁszok

KapuÁszok

A KapuÁszOk Kft. Tagjai 2000 óta tevékenykednek a kaputechnika szakiparban. Ez idő alatt számos kisebb-nagyobb volumenű munkákat valósítottunk meg. A Jó hangulatú, kreatív csapatunk állandó 4 főből áll. Tagjai között van a vezérlésekhez és villamos ipari tevékenységhez értő szakképzett villanyszerelő és elektrotechnikus.

KapuTrend

KapuTrend

A Kaputrend Kft. fő tevékenységi köre Hörmann garázs- és ipari kapuk, garázskapu-meghajtók, sorompók, biztonsági- és tűzgátló ajtók kereskedelme,üzembe helyezése és szervizelése. Másik fő tevékenységi körünk a lakatos munkák: kertkapuk, kerítések gyártása, szerelése ill. motorizálása. Ezen kívül egyéb lakatos szerkezetek elkészítését is (korlátok, rácsok, stb.) vállaljuk egyedi igény szerint. A minőséget szem előtt tartjuk, ezért az általunk forgalmazott termékek rendelkeznek ÉME és szakhatósági engedélyekkel.

Lincmajer Kaputechnika

Lincmajer Kaputechnika

Kérem engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt a kaputechnikák és kapunyitók világában. Hörmann, Dítech, termékeink széles skálán mozognak, így biztos vagyok abban, hogy önnek is megtaláljuk a legszebb, legkényelmesebb és legolcsóbb megoldást. Vállalkozásunk célja, megrendelőink részére minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása, melyet magas minőségű termékekkel, tapasztalt szerelői gárdánkkal érünk el. A Lincmajer Kaputechnika néven több mint három évtizede foglalkozunk garázskapuk, ipari kapuk, udvari tolókapuk gyártásával, forgalmazásával és telepítésével.

Minden ami kert

Minden ami kert

A kapu 610 mm, és 500 mm magas, hőszigetelt acél szendvicspanelekből készült. Ezeknek a 40 mm vastag paneleknek az alapanyaga 0, 5 mm vastag vízszintesen bordázott, galva-nizált acéllemez. A panelek súlya 12kg/m2. A szigeteléshez használt jó minőségű poliuretán habnak köszön-hetően a kapu- panelek hőszigetelési képessége igen kedvező. K-érték:0,48W/m2 K.

Opanszky

Opanszky

Cégünk az Német Alukon cég alumínium garázskapuit forgalmazza. A garázskapuk 5,5 mm és 7,7 mm szélességű alumínium lamellázattal készülnek, motorral illetve tekerő kurblival kerülnek átadásra. Az átlagos garázskapuktól eltérően nem a mennyezet alá nyitódnak, hanem a nyílás fölött elhelyezett különböző méretű tokokba csévélődnek fel. Ennek helyezeti előnye,hogy a mennyezet szabadon marad, világító testek szerelésére,esetleg más dolgok tárolására.

Polpack Trade

Polpack Trade

Billenő kapu kínálatunk a Hörmann és a Siebau kapugyártók választékán alapul. Szekcionált kapuinkat első sorban hazai gyártó készíti a kívánt méretre, ipari és lakossági változatban. Ingyenes helyszíni felmérés alapján kérje szakembereink tanácsát.

Rév-Kapu

Rév-Kapu

A Rév - Kapu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő, győri székhelyű, kapukat, kaputechnikai eszközöket, és automata üvegajtókat, sorompókat forgalmazó - telepítő, kis- és nagykereskedelmi, és szolgáltató vállalkozás. A társaságot alapító tagok természetes személyek.

Személyre szabott garázskapu megoldások

Személyre szabott garázskapu megoldások

Professzionális garázskapu megoldások építkezőknek és felújítóknak. Egy jól kiválasztott garázskapu az otthona dísze lehet, melyet azonban hosszú távra választ, így nem árt előtte alaposabban tájékozódni! Ez a weboldal Önnek szól abban az esetben, ha Ön jelenleg építkezik vagy felújítja otthonát és szeretné a lehető legjobb megoldást megtalálni, azért hogy a későbbiekben ne kelljen a garázskapuval foglalkoznia.

Tuti menü