Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telepítés, Szervíz képes leírás: Szimpex - Zárszerelés [2. oldal]
részletek »

Telepítés, Szervíz: Szimpex - Zárszerelés [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: garazskapu.tlap.hu » Telepítés, Szervíz
Keresés
Találatok száma - 22 db
Szimpex

Szimpex

A Szimpex Kft.-t 1992-ben a jelenleg is tulajdonos 3 magánszemély alapította és családi vállalkozásként működik. Akkor még kereskedelmi céllal alapított vállalkozás 1999-től vált az árnyékolástechnikai piac szereplőjévé. Később tevékenységünket kiegészítettük a nyílászáró és garázskapu forgalmazásával és beépítésével is. 2003-ban alapító tagjai voltunk az elsőként megalapított Árnyékolástechnikai Szövetségnek.

Tanács Nyílászáró Centrum

Tanács Nyílászáró Centrum

Hangolja össze garázskaput a ház építészeti stílusával. A Hörmann-nál a bordás és kazettás motívumok nagy választékából válogathat. A jelölések: kicsi (S), közepes (M), nagy (L). A csúcsminőségű LTE/LPU szekcionált garázskapuk toziórugós technikával felszereltek, ezért a kapu futása nagyon könnyed és igen halk. Az ETE/EPU szekcionált kapuk, 'rugó a rugóban' rendszerű húzórugós technikával rendelkeznek. Válsztani lehet az egyhéjú ETE/LTE-kaput, mely ideális az olyan különálló garázsokhoz, ahol nincs hőszigetelési követelmény, illetve a duplafalú, hőszigetelt EPU/LPU kaput, melyhez sokkal nagyobb stabilitás és nyugodtabb kapufutás társul.

Telszkop

Telszkop

Először a Scan-Door kapuk szerelésével, szervízelésével foglalkoztunk, majd 1992-től kezdtük a lakossági szekcionált garázskapuk és kapunyitó automatikák forgalmazását és szerelését. Ekkor még az amerikai garázskapuk voltak a legnépszerűbbek (főképpen az áruk miatt) viszont a Hörmann kapuk képviselték a minőséget. Ma már csak európai kapukat forgalmazunk. Tevékenységi körünkbe tartozik a garázsajtók, ipari kapuk, sorompók, parkoló őrök szerelése, kerítések, kerti kapuk, toló kapuk, úszó kapuk gyártása, épület lakatosipari munkák. A kapuk motorizálását, távirányítását is végezzük. Mivel az évek során sok-sok kaput, kapunyitó automatikát szereltünk fel, ezért a szerviz és karbantartási tevékenységünk évről-évre nagyobb feladat.

Thermo Pont

Thermo Pont

2.500 mm nyilásmérettől, szekcionált elektromos garázskapuk kaphatók már bruttó 140.000 forintért, komplett elektronikával, két távirányítóval! Egyedi méretek külön rendelhetők! Igény szerint a beszerelést is vállaljuk. (A fenti ár nagyker ár, és nem tartalmazza a beszerelés költségeit .)

Zárszerelés

Zárszerelés

Zárszerelés kiszállási díj nélkül, garanciával. Speciális zárak cseréjét, javítását végezzük, több éves tapasztalattal a hátunk mögött. Ne vásároljon olcsó, rossz minőségű zárakat, bízza ezt a munkát szakemberre! Több ponton záródó biztonsági zárak cseréje, szerelése javítása, hevederzár szerelés éjjel nappal.

Tuti menü